Güncel Türkiye

İHRACATTA DİJİTAL FIRSATLAR ETKİNLİĞİ OSTİM ‘DE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Webolizma Dijital Reklam Ajansı, Google Partners ve Ostim iş birliği ile “İhracatta Dijital Fırsatlar Etkinliği- Ostim” gerçekleştirildi.

Ostim OSB’ye bağlı ihracat yapan ve ihracat yapma potansiyeline sahip firmalar ile ihracatta dijital pazarlama kaynaklarının kullanımıyla ilgili bilgilerin paylaşıldığı etkinlik, 22 Kasım Perşembe günü Ostim Osb Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Ostim Organize Sanayi Bölgesi’ndeki firmaların yüksek katılımı ve dijital dönüşümün yurtdışı ve yurtiçinde sağladığı avantajlar, dijital reklam araçlarını kullanarak yeni müşteriler kazanma, ürün tanıtımı gerçekleştirme, distribütörlük ve bayilik ağı genişletme gibi konularda uzman görüşleri ile desteklenen etkinlikte, ihracatçılar için yepyeni ufuklar açılması hedeflendi.

OSTİM firmaları, oldukça zengin bir içerikle; günümüzde etkili olarak kullanılan ve dünyaya açılırken en kolay yol olan dijital araçlar; Google reklam araçları, Youtube reklam kullanımı, sosyal medya reklamları, arama motoru ve mobil uyumlu web sitesi gerekliliği konusunda Google Partners ve Webolizma ekibi tarafından bilgilendirildi.

Webolizma Ajans Başkanı Ecevit Saraç, TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak ve Ostim Osb Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın açılış konuşmalarını yaparken; Dijital Strateji ve Pazarlama Danışmanı Özgür Deniz Aydın ihracatçılar için Google araçlarıyla pazarlamanın inceliklerinden, IGEME Ceo’su Murat Işık ülkemizin ihracat potansiyelinden, Webolizma Dijital Planlama Uzmanı Damla Erayhan değişen ve dijitalleşen tüketici alışkanlıklarından, Webolizma Sosyal Medya Uzmanı Melike Cezayiroğlu ise endüstriyel pazarlarda sosyal medyanın rolünden bahsetti.

Katılımcıların sektör adına faydalı bilgiler edindiklerini belirttikleri etkinlik için, Webolizma Ajans Başkanı Ecevit Saraç; “ Bizim için önemli olan ülkemizin gelişimi ve ilerlemesi. Bugün Ostim Sanayi Bölgesi’nde paylaştığımız bilgilerin ihracatçılarımıza yeni kapılar açmasını diliyoruz. Google’ın da desteği ile bu gibi etkinlikleri sürdürmeyi ajans olarak misyon edinmekten geri durmayacağız.” diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Kasım 2018
P S Ç P C C P
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
seers cmp badge