Güncel Türkiye

SOİL ,büyümeye devam ediyor

Siyam Petrolcülük A.Ş, (SOİL) ; Bayilik yatırımlarına ;yeni kazanım ve edinimlerini katarak ,Karadeniz Bölgesinin ve Ülkemizin güzel Çay Diyarı Rize ‘ye bağlı Çayeli ilçesinde açılışını yaptığı Muhammet Albayrak Petrol ‘ le sürdürdü.

Akaryakıt işletmesinin açılışına SOİL Yönetim Kurulu Başkanı ; Beşir  ACAR

SOİL Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ,Serhat AKA

SOIL Akaryakıt Satış Müdürü, Timuçin YILMAZ

SOIL LPG Satış Müdürü ,Murat ALKAN

SOIL Karadeniz Bölge Müdürü, Ali SADIÇ

ve Saha Müdürü ,Erdinç ÇALIK

katılımları ile gerçekleştirdi.

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ; Beşir Acar; açılış konuşmasında ;

SOİL (Siyam Petrolcülük A.Ş.) 2000 yılının Mayıs ayında kurulan akaryakıt depolama ve dağıtım şirketidir. ilk yıllarında akaryakıt depolama alanında faaliyet gösteren Siyam Petrolcülük, 2000 yılından 2006 yılının 2. yarısına kadar alt yapı çalışmalarına ağırlık vererek, petrol dağıtım şirketinin en büyük sorunu olan ikmal ve stok sorununu çözmüştür.

Ülkemizde Ulaşım başlı başına bir segment ,bizler Tüketici olarak ,güvenin ve Temiz yakıtın, satışının yapıldığı bir markanın oluşması için tüm gayretlerimizi sarf ediyoruz. İnsanların rahat edebileceği bir ortamın alt yapılarını oluşturup SOİL Markası ile bütünselleştirip ,sizlerin hizmetine sunuyoruz. S Oil olarak şimdi , Açılışını yaptığımız Muhammet ALBAYRAK Petrol ‘ ile , Rize Çayeli’ nde sizler le birlikte olmaktan son derece gururluyuz ve kıvanç duyuyoruz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve İstasyon yetkililerine buradan Teşekkürlerimi sunuyor “Türkiye’nin gülümseyen yüzü “ sloganı ile birlik,beraberlik içerisinde paylaşımcı ruhuna verdiği destek anlayışını kutluyor.başarılar diliyorum.

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Ekim 2018
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
seers cmp badge