Güncel Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Elysee Sarayında

Resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere gittiği Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Charles de Gaulle Havalimanına gelişinde Türkiye’nin Paris Büyükelçisi İsmail Hakkı Musa, UNESCO Daimi Temsilcisi Büyükelçi Ahmet Altay Cengizer, OECD Daimi Temsilcisi Büyükelçi Erdem Başçı, Paris Başkonsolosu Görkem Barış Tantekin ve Fransız yetkililer tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile görüşmesini gerçekleştirmek üzere Elysee Sarayına gitti.

Görüşme öncesinde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Macron tarafından Elysee Sarayı önünde resmî törenle karşılandı. Karşılamanın ardından basın mensuplarına tokalaşarak görüntü veren iki cumhurbaşkanı, baş başa görüşmelerini gerçekleştirmek ve heyetler arası görüşmeye başkanlık etmek üzere Elysee Sarayına geçti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ziyaretinde eşi Emine Erdoğan, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile Millî Savunma Bakanı Nurettin Canikli eşlik ediyor.

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Ocak 2018
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
seers cmp badge