Güncel Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırım Tatar Toplumu Temsilcilerini Kabul Etti

Resmî ziyareti nedeniyle Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırım Tatar halkının lideri Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu ve Kırım Tatar toplumu temsilcilerini kabul etti.

Devlet Konukevinde gerçekleşen kabulde; Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı ve Sözcüsü İbrahim Kalın da hazır bulundu.

UKRAYNA BAŞBAKANI GROYSMAN’I KABUL

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna temasları kapsamında Başbakan Vladimir Groysman’ı da Devlet Konukevinde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna’daki temaslarını tamamladıktan sonra Borispol Havalimanı’na geçerek, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç’in davetine icabetle resmî ziyaretini gerçekleştirmek üzere Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı, Borispol Havalimanı’ndan, Ukrayna Dışişleri Bakan Yardımcısı Olena Zerkal, Ukrayna’nın Ankara Büyükelçisi Andrii Sybiha, Türkiye’nin Kiev Büyükelçisi Yönet Can Tezel ve diğer ilgililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a refakat eden eşi Emine Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan da Kiev’den ayrıldı.

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Ekim 2017
P S Ç P C C P
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
seers cmp badge