Türkiye

‘’Ankara’dan yurtdışına direkt uçuşlara ilişkin TÜSİAV’dan işbirliği çağrısı’’

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı (TÜSİAV), Ankara’dan yurtdışına direkt uçuşların artırılmasına yönelik iş dünyasına işbirliği çağrısı yaptı.

TÜSİAV Yönetim Kurulu, Ankara’dan yurtdışına direkt uçuşların artırılmasına yönelik çalışmaların hızlandırılması gerektiğini ve bu konuda TÜSİAV olarak her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Yurtdışındaki faaliyetleri ve işlerini takip etmek üzere sürekli olarak seyahat etmek zorunda kalan Ankaralı girişimci ve işadamları; uçuşlarını İzmir ve özellikle İstanbul üzerinden aktarma yaparak sağlayabiliyorlardı. Ankara’dan yapılan direkt uçuşların çeşitlendirilmesi ve artırılması başta Ankaralı işadamları olmak üzere tüm çevrelerce olumlu karşılandı.

TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak, “ATO Başkanı Sayın Gürsel Baran kardeşimizin, ASO Başkanı kıymetli dostum Nurettin Özdebir kardeşimin, MÜSİAD Ankara Başkanı İlhan Erdal kardeşimin direk uçuşlar konusunda göstermiş oldukları çalışmaları destekliyoruz. Her zaman yanlarındayız ve bu konuda bir platform kurulması ihtiyacı hasıl olur ise seve seve bu işin önderliğini yaparız, bu konuda her zaman TÜSİAV Yönetim Kurulu olarak elimizi taşın altına koymaya hazırız” şeklinde bir açıklamada bulundu.

TÜSİAV Başkanı Veli Sarıtoprak ve TÜSİAV Yönetim Kurulu üyeleri, gelişen teknoloji ile birlikte zaman kazandıran pek çok çözüm olduğunu, ancak yatırım görüşmeleri ve yeni açılımlar yakalamak için gerek Ankaralı girişimcilerin yurtdışına gidişte gerekse yabancı yatırımcıların, yöneticilerin Ankara’ya gelişte zaman kaybettiğini kaydettiler.

Verimlilik noktasında bunun anlaşılabilir bir dezavantaj olmasının önüne geçilmesi için Ankara’daki tüm STK’larla birlikte hareket edebileceklerini belirten Başkan Sarıtoprak, bunun sadece bir Ankara sorunu değil, aynı zamanda İç Anadolu Bölgesi’nin gelişmesinde ve bölgeler arası ve bölgelerin kendi içlerindeki farklılıkların azaltılmasında katkısı olacağını ifade ettiler.

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Temmuz 2017
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
seers cmp badge