Türkiye

Enerjinize güç verdik ,Gözünüz bizde olsun ; GOLTEKS

Orhan KAPLAN

GOLTEKS ; GL VE PLATİNİUM Madeni yağ Markaları ile Türkiye de Enerji sektörünün madeni yağ ve endüstriyel ürün yelpazesini en üst düzeyde temsil eden bir kimliğe sahip olmasının yanı sıra ,teknik konularda eğitimli bir kadro ile hizmet vermektedir.

2012 yılında , Ülkemiz madeni yağ pazarında ,kaliteli ürün,her kategoriye ürün bandında hizmet anlayışı ile üretime dayalı hızını bir o kadar artırarak,Türkiye madeni yağ pazarında sektörün enerjisine güç vermek için ,daha fazla iş hacmi,kaliteli ürün pörtfoyü ,teknik alanda teknolojiye uyumlu hizmet anlayışını ön plana taşımıştır.

İşte bu sebep le ,

2016 yılında GOLTEKS ; GL VE PLATİNİUM Madeni yağ Çanakkale Biga da yıllık 30.000 ton üretim kapasitesi bulunan en son teknoloji donanımlı Fabrikaların da

GL VE PLATİNİUM Madeni yağ Markaları ile GRES YAĞLARI,BENZİNLİ VE DİZEL GROUP MADENİ YAĞLAR ,DİŞLİ,ENDÜSTRİYEL GROUP YAĞLAR ,HİDROLİK SİSTEM YAĞLARI KALIP VE KESME YAĞLARI VE SOĞUTMA YAĞLARI kategorilerinde hizmet vermeye de başlamıştır.

GOLTEKS : GL VE PLATİNİUM Madeni yağ Piyasadan gelen yoğun arz doğrultusunda ,hem benzinli hem de dizel group lara yönelik yarı sentetik yağların üretimine geçmiş.ve piyasanın taleplerini hazurun hale getirmiştir.

Firmanın Yetkilisi Orhan Kaplan bey ile yaptığımız söyleşi de ;

Türkiye enerji sektöründe yaklaşık 30 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu ,sektör de hem Akaryakıt hem de Madeni yağ sektöründe sayısız hizmetleri bulunduğunu ifade eden

Sayın Orhan KAPLAN ; sektörün hem ham madde hem de pazardaki büyümenin aynı oranda zorlukları da beraberinde getirdiğini ifade ederek ,

• Pazarın en önemli bileşeninin insan faktörü olduğunu düşündük . Enerjinize güç verdik
• Pazarda bizim kalitemizi, hizmetlerimizi sizlere arz etmek istiyoruz ,bu bizim birinci görevimiz olup ,diyoruz ki Gözünüz bizde olsun ; Dedi.

Enerji petrol medya group olarak ,sektörde nice başarı dolu yıllar geçirmelerini hem Ülkemiz hem de Petrol piyasası adına diliyoruz .

Saygılarımızla

LEVENT KANDEMİR

 

 

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Haziran 2017
P S Ç P C C P
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
seers cmp badge