Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Gül’ün Babası Ahmet Hamdi Gül’ün Cenaze Törenine Katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün vefat eden babası, Ahmet Hamdi Gül için Kayseri’de düzenlenen cenaze törenine katıldı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve ailesine taziyede bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, cenaze namazının kılınacağı Cami-i Kebir avlusuna geçti. Merhum Ahmet Hamdi Gül’ün cenaze namazı Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez tarafından kıldırıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 11. Cumhurbaşkanı Gül, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım ile yan yana saf tutarak, cenaze namazını kıldı.

Cami-i Kebir’de kılınan cenaze namazında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Millî Savunma Bakanı Fikri Işık, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, BBP Genel Başkan Mustafa Destici, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, eski Ekonomi Bakanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Ali Babacan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, eski TBMM Başkanları Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin, merhum Gül’ün ailesi, yakınları ve vatandaşlar da yer aldı.

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Mayıs 2017
P S Ç P C C P
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
seers cmp badge