Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özal, Menderes ve Erbakan’ın Kabirlerini Ziyaret Etti

8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 24. yılında düzenlenen anma törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan törenin ardından; Adnan Menderes, Necmettin Erbakan, Fatin Rüştü Zorlu, Hasan Polatkan ve Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Hasan Doğan’ın kabirlerini ziyaret etti.

Merhum Özal’ın metfun olduğu, İstanbul Topkapı’da yer alan Anıt Mezarda düzenlenen törende; Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve merhum Özal’ın aile üyeleri de hazır bulundu.

8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın öz geçmişinin okunduğu törende, anıt mezara Cumhurbaşkanlığı çelengi konulup saygı duruşunda bulunuldu. Daha sonra Kur-an’ı Kerim okunan ve dua edilen törende Cumhurbaşkanı Erdoğan, merhum Özal’ın aile üyelerine taziyelerini iletti.

Törenin ardından merhum Adnan Menderes, Fatin Rüştü Zorlu ve Hasan Polatkan’ın naaşlarının bulunduğu anıt mezara geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada da tilavet edilen Kur’an-ı Kerim dinleyerek yapılan duaya katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Topkapı Mezarlığı’na geçip Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Hasan Doğan’ın kabrine bir ziyaret gerçekleştirdi. TBMM Başkanı Kahraman ile eski başbakanlardan merhum Necmettin Erbakan’ın Merkezefendi’deki kabrine geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ziyaret vesilesiyle düzenlenen anmaya iştirak etti.

Buradaki ziyareti öncesi ve sonrasında vatandaşların sevgi gösterileri ile karşılaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşların yanına giderek kendileriyle bir süre sohbet etti ve çocuklara çeşitli hediyeler verdi.

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Nisan 2017
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
seers cmp badge