DÜNYA Güncel İyi ki varsın Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gambiya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Adama Barrow’un davetine icabetle, resmî ziyaret gerçekleştirmek üzere Gambiya’nın başkenti Banjul’a ulaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Banjul Uluslararası Havalimanı’na gelişinde Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow tarafından resmî törenle karşılandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow’un tören alanındaki yerlerini almalarının ardından iki ülke millî marşları çalındı. Tören kıtasını denetleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow daha sonra heyetlerini birbirine takdim etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow, törenin ardından bir süre görüştü.

Karşılamada; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Isatou Touray, Dışişleri Bakanı Mamadou Tangara, Genelkurmay Başkanı Masaneh Kinteh, Emniyet Genel Müdürü Mamur Jobe, İstihbarat Birimi Başkanı Osman Sowe, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Muhammed Jallow, Gambiya’nın Ankara Büyükelçisi Landing Kinteh ile Türkiye’nin Banjul Büyükelçisi Tolga Bermek de yer aldı.

Gambiya ziyaretinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan’a, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan eşlik ediyor.

Enerji petrol medya Ceo – Mehmet Ali setencioğlu,Türkiye 

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Ocak 2020
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
seers cmp badge