İyi ki varsın Türkiye

İyi ki varsın ; Asım KİBAR

Türkiye coğrafyası ; Orta Anadolu sınırları içerisinde bir sanayi ve endüstri şehri Kayseri ; Orta Anadolu’ da 3917 m. yüksekliğindeki Erciyes Dağı eteklerinde kurulmuş, 6000 yıllık tarihi olan en eski yerleşme yerlerinden biridir.

Kayseri Tarih ve medeniyetler diyarı olmasının yanında, sanayi,enerji,endüstri ,dokuma, turizm unsurları içerisine alan ticaret merkezi.İşte ticaretin Hammadesi Kayseri ‘de 1933 yılında doğan ASIM KİBAR .Türkiye’ nin yetiştirdiği Sanayici ve iş adamıdır . henüz 18 yaşında iken manifatura ticareti ile hem yöresinin ,hem de ipek yolu ticaretinin geçiş noktası olan Kayseri ‘nin kalkınmasına katkıda bulunmak adına;  1964 yılında ;Orta Anadolu Mensucat Fabrikasını kurdu ve sırasıyla Yönetim Kurulu Üyesi, Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev aldı

Kayseri İlindeki bu faaliyetler ,onun ülkesine duymuş olduğu sevgi ve bir o kadar istihdam aşkını biraz daha kamçıladı ,Aile Şirketini 1970′ li yıllara gelindiğinde İstanbul a taşıdı. Ve burada Demir ticareti yapmaya başladı.

Asım Bey :Sanayici ve iş adamı olmasının yanı sıra ;aynı zamanda yardımsever yönü ile Ülkemizin güzide değerlerinden bir tanesidir. Öncelik le memleketi olan Kayseri ye ; *Semiha Kibar Organ Nakli ve Diyaliz Hastanesi’ ni Erciyes Üniversitesi bünyesine katarak önder olmuş ve kendisine Fahri Doktora unvanı verilmiştir

Hizmetlerini yalnızca doğduğu şehir ile sınırlı kalmamıştır.

* İstanbul Tuzla Asım Kibar Turizm ve Meslek Lisesi,
* İstanbul Tuzla Semiha Kibar Öğretmenevi ve Tuzla Belediyesi Semiha Kibar Sosyal Tesisleri’ni topluma kazandırmıştır.

Türkiye’nin saygın Firması Kibar Holding in sahibi olan Asım Kibar Biyografisini kısaca şöyle anlatıyor;
40 yıl önce Aslan Han’da umut, çalışma azmi ve ekip ruhu ile yoğrulan zor zamanlarımız her an, her koşulda yolumuza ışık olmuştur. Bugün 25 şirketi, 15.000 i aşkın çalışanı ile Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından biri olan Kibar Holding, gelecekte de aynı ilkelerden taviz vermeksizin katma değer yaratmaya devam edecektir.
Sosyal sorumluluk anlayışımız ile de bu toplumdan edindiklerimizi yine bu toplumun hizmetine sunmayı sürdüreceğiz. Demekte ..

Kibar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Asım Kibar, Kibar Grubu bünyesindeki aktif iş hayatına Kibar Holding Kurucusu ve Onursal Başkanı olarak devam etmekte.

Türkiye nin bu güzide ,onursal Başkanlık ve fahri Doktoralık unvanı olan yardımsever Değerine

İyi ki varsın Asım Kibar diyor , nice başarı dolu yarınlar temenni ediyoruz.

Levent KANDEMİR

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Aralık 2017
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
seers cmp badge