Güncel Türkiye

Dostluğumuz size şapka çıkartacak ; REMOİL

Tamamen yerli bir şirket portföyünde kurulmuş olan firma, sektörünün iç ve dış Pazar şartlarının getirmiş olduğu zorlukları omuzlarında hissederek büyümeyi hedefleyen bir yapıya sahip. Firma bilgilerinden edinilen bilgilere göre ;
Sektörde , kalite ve üstün hizmeti ön planda tutuyorlar. Ülkemiz de; çalıştıkları bayilere verdikleri değer yargıları ile birliktelik mesajı verip marka olup , toplumla paylaşmak istiyorlar.

Dağıtımını yapmış olduğu akaryakıt ürününü ; iç Pazar da TÜPRAŞ Rafinerilerinden, dağıtıcılar arası yapmış oldukları anlaşmalar ile diğer dağıtım Şirketleri depolarından temin ile bayilerinin lojistik ihtiyaçlarına cevap veriyorlar .

Firma Genel Merkezi İstanbul da olup, tüm Yönetim ve idareyi buradan yönetiyorlar. Türkiye nin hemen hemen tüm coğrafi bölgelerinde de bayilikler oluşmuş durumda .

Genel Müdür Gülcan AKGÜN hanımefendi.

REMOİL Firmamızın ; sektörel anlamda izlediği politikalar,hem şirket bünyesine hem de sektörel anlamda, tamamen büyüme endeksli. 2018 yılının REMOİL firması için ,sektörde en güvenilir ve en çok tercih edilen akaryakıt dağıtım şirketi olması anlamında önemli,Türkiye coğrafyasında hemen her ilde en az 1 Bayilik olması gerekliliğinin altını çizen AKGÜN ; bunun için tüm argelerimizle,çalışanlarımızla,lojistik tüm imkan ve istihdamlarımızla  çalışmalarına hız verdiklerini ve bunu da başarabileceklerinin, altını çizmiştir.

bizler Kurumsal anlamda düşünüp ,ona göre kararlar alıyoruz. Her işte olduğu gibi bu işte de en önemli iki nokta şudur. Çok çalışmak ve sabır. Tüm bayilerimiz,yeni oluşum kapsamında oluşturacağımız bayiliklerimiz bizleri daha da hırslandırıp çalışma azmimizi güçlendirmekte.

REMOİL ailesi olarak ;Türkiye’nin enerjisine katkıda bulunmuş ve yeni katkılarını esirgemeyen tüm halkımıza şükranlarımızı ve iyi dileklerimizi sunuyoruz. Dedi.

Enerjinin ,istihdamın ve çağdaşlaşmanın gereği olan birliktelik, dostluk mesajları için, REMOİL ailesine teşekkür ediyoruz.

Saygılarımızla

Levent KANDEMİR

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Kasım 2017
P S Ç P C C P
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  
seers cmp badge