Güncel Türkiye

Anadolu’ da yeni soluk, yeni çehre ; KALEPET

Faruk ILICAN

Türkiye’de enerji sektörünün en önemli ünitesi konumunda bulunan Akaryakıt ve LPG sektörünün büyüklüğü,2016 yılında geçen yıl yüzde 10 büyüdü. 2017 yılında ise sektörün yüzde 4-5 oranında büyümesi bekleniyor. Türkiye akaryakıt sektörü, en yoğun rekabetin olduğu iş kollarının başında geliyor.

İşte KALEPET  Ankara merkezli,büyümeye odaklanan şirketlerden birisi , KALEGAZ AŞ nin Yönetim kurulu Başkanı Sayın Faruk ILICAN ;Lpg sektöründe Pazar paylarının geçen yıl ciddi anlamda artış gösterdiği sektörde, Akaryakıt Dağıtım Şirketi KALEPET  ile 2017 yılı sonunda kendi istasyon işletmeleri ile beraber 30 a yakın bayilik hedeflerine ulaşmak istediklerini ayrıca ,birkaç yıl içerisinde olgun ve yetkin network’ üne ulaştığımızda çok daha farklı yerde olacaklarını ifade etmiştir.

Faruk ILICAN ile yapılan görüşmede ;

2016 yılında yaşanan yurt içi ve yurt dışındaki olumsuz gelişmelerin etkilerini halen hissettiğimizi ve bir süre daha özellikle ekonomik alanlarda sabit düzeyde büyüme beklenebileceğini biliyorum . Bu tüm sektörler için kaçınılmaz bir durum .Ülkemizin enerji sektöründeki istikrarı yeniden yakalayabilmek için, ülke ekonomisine; enerji sektörün de bulunan tüm paydaşlarımın , özellikle akaryakıt ve lpg alanlarında geçmiş senelerde yakaladığımız hızlı gelişim sürecini yeniden başlatacak hamleler içinde bulunmaya öncelik vermesi gerekliliğini ifade ediyorum. Biz bunun için; hem kendi hinterlandımız hem de Ülkemizin her coğrafyasında istikrar, yeni vizyonumuz ve göreceli Kurumsalımız ile KALEPET i kurduk. Bu sizler ile büyüyecek ve çoğalacak. Şimdiden hem bölgemize hem de Ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum .dedi.

Bizler ;KALEPET  ailesine ,büyüme, istihdam ve yeni vizyonlarının başarıdan başarıya koşarak Ülkemiz ekonomisine ivme kazandırması adına

İyi ki Varsın KALEPET  İyi ki varsın Faruk Ilıcan diyoruz.

   Saygılarımla
Levent Kandemir

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Eylül 2017
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
seers cmp badge