Güncel Türkiye

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’li Yatırımcılarla Buluştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD’li bazı küresel şirket ve kurumların üst düzey yöneticileriyle bir araya geldi. Türkiye’deki yatırım fırsatları ve yapılan reformların ele alındığı toplantıda, Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD’li yatırımcılara, Türkiye’nin sürekli değişen koşullara göre gerekli düzenleme ve reformları yaptığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler’in (BM) 72. Genel Kurul görüşmeleri nedeniyle bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri’nin New York kentinde bilişim, ilaç, havacılık, gıda, finans ve enerji başta olmak üzere birçok sektörde faaliyet gösteren firmaların üst düzey temsilcileriyle bir araya geldi.

Türkiye’deki yatırım ortamı, fırsatları, güncel ekonomik gelişmeler ve reformların ele alındığı toplantıya, Boeing, Citigroup, Metlife, GE, PepsiCo, Allergan, Cargill, Chevron, UBS, Blackstone, TPI, Oppenheimer, Abraaj, Coca Cola, General Atlantic ve Qinvest gibi şirketlerin tepe yöneticilerinin yanı sıra, ABD Ticaret Odası gibi kuruluşların yöneticileri de katıldı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ABD’DEN AYRILDI

Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu nedeniyle bulunduğu New York kentindeki temaslarını tamamlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD’den ayrıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ı, New York JFK Havaalanı’ndan Türkiye Cumhuriyeti BM Daimi Temsilcisi Büyükelçi Feridun Sinirlioğlu, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Serdar Kılıç ve New York Başkonsolosu Ertan Yalçın ile diğer yetkililer uğurladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile beraberinde eşi Emine Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da Türkiye’ye döndü.

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Eylül 2017
P S Ç P C C P
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
seers cmp badge