Türkiye

S Oil ailesi iftarda buluştu

S Oil, 7 Haziran 2017 tarihinde Orta Anadolu’nun değişik illerinden misafir edilen 50 ye yakın Bölge Bayilerine Yozgat’ta Grand Ser Otelde iftar yemeği verdi.

İftar yemeği öncesinde;, Yönetim kurulu Başkanı Beşir Acar, SOİL Genel Müdürü Serhat Aka, Satış Müdürü Timuçin Yılmaz, Oto gaz Satış Müdürü Çetin Sertkaya, ve Bölge Müdürü Tayfun Aslan ile birlikte öncelikle Ankara ve Kırıkkale de yeni Bayilik stratejileri,yeni yapılanmalar hakkında ,ziyaret ve görüş alışverişi yapan SOIL yönetimi incelemeler de bullundu .

Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Beşir ACAR ile yapılan görüşmede ;

ACAR GROUP bünyesinde soıl bir marka olma yolunda .bunu siz değerli bayilerimiz ile hep birlikte başaracağız.Ramazan ayının içerisinde verilen bu iftar yemeği bizim açımızdan çok önemli oldu.hem Bayilerimiz hem de yeni ailemize katılacak bayi arkadaşlarımız da bunun bilinci ile hareket ediyorlar. Yönetim de bulunan tüm ekip arkadaşlarımız ile ortak payda da birlikte hareket ediyoruz çünkü onların düşünceleri bizim için çok önemli, yapacağımız atılımlar da sizlerin düşüncelerinize önem veriyoruz. Onun için Türkiye nin gülümseyen yüzü olmayı hak ediyoruz inancındayım, . Ramazan ayının ve yaklaşan Ramazan Bayramının Ülkemize islam alemine ve SOİL ailesine hayırlara vesile olmasını diliyorum ,dedi.

SOİL Genel Müdürü Serhat Aka ile söyleşide bulunduk ;

Orta Anadolu bizim için çok önemli bir lokasyon,bayi yapılanmamız da bu bölge de ciddi anlamda katılım var.bizler de bunun bilincindeyiz. İftar yemeğine olan büyük katılımdan dolayı her bir bayimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum Diyerek sözlerini tamamladı.

Sevgilerimle

Levent Kandemir

 

 

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Haziran 2017
P S Ç P C C P
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
seers cmp badge