İyi ki varsın Türkiye

İyi ki varsın ; İzzet ÇUBUKCU


21.10.1969 tarihinde ,Karadeniz in havası,suyu, yayları ve tarihi ile ünlü Trabzon ilinde dünyaya ya gelen İzzet bey; eğitim yıllarını doğduğu ilde tamamlayarak 1991 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mimarlık bölümünden mezun oldu .

İş hayatına 1993 yılında ,Rusya Federasyonun başkenti Moskova’da ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş. ile başlayan İzzet Çubukcu; Türkiye’ye 1999 yılında dönüş yaparak EGEBANK da kontrol şefi olarak istihdama devam etti.Enerji Sektörüne girişi ; Özelleştirilmesi ile birlikte 2001 yılının Ocak ayında Petrol Ofisi A.Ş. ile oldu. Burada Karadeniz ve DoğuAnadolu bölgelerinden sorumlu Bölge Mühendisi olarak göreve başladı. Enerji sektörüne atılan bu adım , onu gayelerine ulaştıracak ilk adımlardı. Cesaretli ve başarı dolu bir ruh ile çalışmalarına hız verdi.

İzzet Bey ile yapılan söyleşimizde :

Hayatta mânâsız bir taş yığını haline düşmemek istiyorsak, hiç bir zaman cesaretimizi kaybetmemeliyiz.. Cesaretini kaybeden insan teşebbüs yeteneğini, çevrenin güvenini ve iş başarma azmini kaybeder.

Sözleri ile çalışma hayatının; teşebbüs yeteneğini,güvenini ve kararlılığını kaybetmeme olduğu mesajını verdi.

2005 yılında , Türkiye’de ki yapılanmasına birkaç yıl önce başlamış ve kamuoyunca henüz çok tanınmayan ALPET in Karadeniz Bölge Müdürü olmuş, Bölgesindeki diğer sektör şirketlerini imrendirecek bir başarı sergileyerek saygın ve güçlü bir yapı oluşturmuştur. Yaklaşık 8 yıl boyunca Alpet’in örnek bölgesi olarak, şirketin marka değerini de en üst seviyelere taşımıştır.

2013 Yılına gelindiğinde, hedefini büyülten şirketinin amacına ulaşabilmesi ve daha aktif satış stratejilerini geliştirerek uygulayabilmesi için şirketinin yönetim kurulunca ALPET Türkiye Genel Müdürlüğü görevine atanmıştır. İzzet bey’in alt kademelerinden başlayıp , Genel Müdürlük görevine kadar yükselmesi, , ALPET şirketi içinde halen ilk ve tek durumdur.

Bitmeyen enerjisi, çalışkanlığı , dürüstlüğü , güçlü iletişim ve empati yeteneği sayesinde ekip ruhunu da ön plana çıkararak en kısa sürede gemisini tekrar hedefe yönlendirmesi ve sonuçlarını da rakamlara yansıtması herkes tarafından hayranlıkla karşılansa da , bu durum onun için olması gerekenden başka bir şey değildir aslında.

Büyüyen akaryakıt sektöründe dünya devlerine rağmen, görevi süresince ;yaklaşık 3,5 yıl boyunca , sektörde şirketinin satışlarını en fazla artıran genel müdür olmuştur. Hatta şirket markasının daha ileriye gidebilmesi adına çoğu yöneticinin cesaret bile edemeyeceği şekilde birçok bayiden vazgeçmiş, bunların yerine sisteme daha verimli bayiler katmayı başarmıştır.

2016 yılının Ekim ayında her güzel şeyin bir sonu olduğu bilincinde olarak Alpet’deki bu görevini en üst noktada bırakmış, sektörde destek isteyen herkese önceden de olduğu gibi yardımcı olmaya da devam etmektedir.

İzzet bey’e sektördeki saygın ve kararlı duruşu , samimi tavırları ve zengin deneyimleri için teşekkür eder bundan sonraki iş hayatında başarı ve enerji dolu bir yaşam kalitesi diliyoruz.

İyi ki varsın İzzet ÇUBUKCU

Sevgilerimle

Levent Kandemir

Avatar

türk patron

GENÇ GAZETECİLER | TÜRKİYE

Millet eğilmez Türkiye yenilmez

Setmarine yachts

Takvim

Nisan 2017
P S Ç P C C P
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
seers cmp badge